Sebastian Vettel Rajongói OLdal

Vettel rajongók ide!!!

Vettel két napig bulizik, aztán megy vissza Abu-Dzabiba
2010. 11. 15. 10.36  

image

Két nap bulizás után már megy is vissza Abu-Dzabiba Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája, aki vasárnapi futamgyőzelmével megnyerte az idei Forma-1-es világbajnokságot.

"Ez a mi pillanatunk, és azt csináljuk, amihez a legjobban értünk: bulizunk! - ujjongott a győztes, míg a milliárdos csapattulajdonos, Dietrich Mateschitz annyit tett hozzá: "Egy nagy álom vált valóra. Sebastian még néhányszor világbajnok lesz, ebben biztos vagyok."

Otthonról többek között Christian Wulff államfő, Angela Merkel kancellár, Joachim Löw futballkapitány is gratulált a nap hősének, aki hétfőtől a salzburgi repülőtér 7-es hangárjában folytatja az ünneplést. A tévéinterjúk és a Red Bull idényzáró sajtótájékoztatója után, szerdán aztán már vissza is repül Abu-Dzabiba, ahol kétnapos quad-túrán vesz részt a sivatagban, majd újra jönnek a dolgos hétköznapok: pénteken és szombaton az F1 új gumiszállítójának, a Pirellinek az abroncsait teszteli a számára szép emlékű Yas Marina-pályán.

A 23 esztendős és 134 napos Vettel sikerével az F1 legfiatalabb világbajnoka lett. Az eddigi rekorder Lewis Hamilton volt, aki 2008-ban 23 évesen és 301 naposan győzött.

A heppenheimi versenyző este még az istálló helyszíni garázsában mulatott: a hangszórókból kemény rockzene szólt, apja, Norbert "léggitározott", a szerelők pedig "S. Vettel 2010 World Champion" feliratú pólóban pezsgőztek.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 4
Heti: 1
Havi: 27
Össz.: 4 302

Látogatottság növelés
Oldal: 2010 forma-1 világbaajnokság
Sebastian Vettel Rajongói OLdal - © 2008 - 2024 - sebastianvettelfans.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »